Voor je antiek ben je bij HetHoutdeel.nl op het goede adres. Heb je een oude kast van je oudtante geërfd, maar valt hij van ellende uit elkaar? Wij kunnen hem weer in ere herstellen. Sterker nog, dit vinden wij ontzettend leuk om te doen!

Techniek voor antiekrestauratie

HetHoutdeel.nl is een ambachtelijk houtbewerkingsbedrijf dat graag werkt in de antiekrestauratie. HetHoutdeel.nl gebruikt bij antiekrestauraties altijd de authentieke materialen en zoekt vergelijkbare materialen bij de diverse leveranciers in het netwerk.

HetHoutdeel.nl heeft ervaring in het werken met ambachtelijke technieken, waardoor het gerestaureerde resultaat zo dicht bij de oorspronkelijke uitstraling blijft als mogelijk. Oude technieken zoals politoeren is daarom geen enkel probleem. Ook oude lijmtechnieken, zoals lijmen met beenderlijm, doen wij nog steeds. Je hoeft je daarom geen zorgen te maken dat het meubel een compleet andere uitstraling krijgt. Met andere woorden: je meubel is bij ons in goede en veilige handen.

Gitaarhals gebroken en hersteld
Gitaarhals gebroken en hersteld

Meer weten?

Ben je geïnteresseerd in antiekrestauratie voor jouw meubel en heb je behoefte aan een uitgebreid advies? Maak dan een afspraak om de mogelijkheden vrijblijvend te bespreken.

Ontbrekende deuren vervangen en kast gepolitoerd
Ontbrekende deuren vervangen en kast gepolitoerd

Waarde van antieke meubels

Elk antiek meubel heeft een eigen verhaal dat wacht om verteld te worden. Het heeft een plek gehad in het leven van een dierbare. Het kan weer een plekje krijgen en deel uitmaken van het leven. Antiekrestauratie biedt de mogelijkheid om iets weer opnieuw te laten voortleven.

Kortom, de emotionele waarde van een antiek meubel is eindeloos. Wil jij een antiek meubel weer op laten knappen zodat het deel kan uitmaken van jouw leven? Neem contact met ons op!

Werkwijze antiekrestauratie

Wanneer je contact opneemt met HetHoutdeel.nl kom ik graag langs om het desbetreffende antieke meubel te bekijken en een eerste inschatting te maken van de werkuren en prijs. Ik denk graag mee over de verbetering van het meubel en met welke materialen we kunnen werken. Neem hier contact met mij op.