Het kiezen van een keuken is een belangrijke beslissing die de uitstraling van je huis grotendeels bepaalt. Het is fijn om een keuken ook op praktische wijze in te richten. Lees snel verder hoe HetHoutdeel.nl meedenkt over jouw keukenontwerp en hoe onze werkwijze je zorgen over de keuken wegneemt.

Keukenontwerp op maat

Een keukenontwerp van HetHoutdeel.nl is verreweg van standaard. We zijn niet gebonden aan vaste maten en dat maakt dat er oneindig veel mogelijkheden zijn om mee te spelen. De ruimte bepaalt de indeling van de keuken en bepaalt tevens de maat van de kastjes en het aanrecht. Zo ontstaat er genoeg ruimte om een nieuwe indeling te maken voor de keuken. Op deze wijze kan er uiting worden gegeven aan specifieke wensen.

We denken graag ook mee op specifieke details waar u nog niet gelijk aan had gedacht. We zijn op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in keukendesign en de nieuwste apparatuur. Wij werken graag met de kwalitatief hoogstaande apparatuur van Miele, Bosch en Siemens. Zo garandeert HetHoutdeel.nl een mooie, maar vooral ook kwalitatieve keuken.

Naast een volledig nieuw keukenontwerp, is het laten opknappen van een al bestaande keuken ook mogelijk. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Keuken detail
Aanrechtblad Sapeli Mahoni hout, kasten hoogglans wit

Meer weten?

Ben je geïnteresseerd in een nieuwe keuken of kan je oude keuken wel een opknapbeurt gebruiken? Maak een afspraak om de mogelijkheden te bespreken!

IMG_0015

Van keukenontwerp tot plaatsing

Graag gaan we met je aan tafel om alle wensen te noteren, na te denken over de vormgeving van de keuken, de materialen en de indeling. Met potlood, gum en papier tekenen wij alle ideeën genoemd in het gesprek op tot een 3D-schets van uw droomkeuken met de gewenste uitstraling. HetHoutdeel.nl neemt dan ook meteen materialen mee naar het gesprek, zodat het geschetste idee tot leven kan komen.

HetHoutdeel.nl kan alles regelen, van loodgieters en elektriciens, tot het leggen van vloerverwarming in de keukenvloer. We denken graag mee over specifieke wensen, of wensen waarvan je nog niet wist dat je ze had. Er is eindeloos veel mogelijk, en dit alles op zo’n wijze waarin u zoveel als mogelijk wordt ontzorgd. Zo kun je binnenkort genieten van een gloednieuwe keuken, zonder de zorgen.