Over HetHoutdeel.nl

HetHoutdeel.nl is een ambachtelijke meubelmakerij met oog voor detail en hart voor hout. Wij creëren iets nieuws of herstellen een oud meubel in ere. We proberen terug te gaan naar de oorsprong van houtbewerking. We kennen hout door en door. We snappen hoe een bepaalde uitstraling in huis met hout kan worden bereikt. Hierbij kijken we niet alleen naar de directe wens van de klant, maar proberen we ook advies te geven over andere details in huis.

Werkwijze HetHoutdeel.nl

Het Houtdeel ontzorgt de klant, door het gehele proces uit handen te nemen en mee te denken met de algehele uitstraling. We kijken naar het budget van de klant en verwezenlijken de wens. Wanneer wij een aanvraag ontvangen voor een kast, keuken, vloer of ander meubilair, komen we graag langs om de wensen te bespreken. Wij zijn gewapend met een ouderwets schetsblok met potlood en gum. Hiermee tekenen we de wensen van de klant direct in een 3D-schets.

HetHoutdeel.nl levert kwaliteit

HetHoutdeel.nl werkt alleen samen met leveranciers die materialen maken in Nederland of elders in Europa. Hierdoor werkt HetHoutdeel.nl ecologisch verantwoord. Alle materialen zijn met zorg uitgezocht. HetHoutdeel.nl levert kwaliteit in het product, maar ook in het proces eromheen. We hebben oog voor persoonlijk contact en willen de wens van de klant realiteit maken.

het-houtdeel-opmeten
Stefan Poldervaart

Meer weten?

Wil je meer weten over de werkwijze van HetHoutdeel.nl? Twijfel niet en neem contact op. Je kan ons ook vinden op Instagram, Twitter, Facebook en LinkedIn.

Achter HetHoutdeel.nl

Ik ben Stefan Poldervaart, eigenaar van HetHoutdeel.nl. Al van jongs af aan ben ik in de weer met hout. Toen ik tien jaar oud was, haalde ik mijn eerste opdracht binnen. Houtbewerking zit in mijn bloed. Het was mijn droom om zelfstandig met hout te werken en nieuwe dingen te creëren. De afgelopen zes jaren heb ik naast mijn baan geïnvesteerd in het oprichten van HetHoutdeel.nl. Nu is het moment daar om er op fulltime basis mee aan de slag te gaan en de vruchten van het ondernemersleven te plukken.

Het mooiste aan werken als houtbewerker vind ik om met mensen in gesprek te gaan en te ontdekken waar ik diegene blij mee kan maken. Dit vertaal ik graag voor hen door in een mooi meubelstuk.

Opleiding

Door mijn jarenlange ervaring ben ik gespecialiseerd in houtbewerking en kan ik allround advies geven aan klanten. Ik ben ooit begonnen op het Hout- en Meubileringscollege in Amsterdam. Ik snap hout en heb op ambachtelijke wijze geleerd om met de hand of met machines voor klanten producten op te leveren.

Na mijn opleiding ben ik door werkervaring in het binnen- en buitenland gegroeid in het bewerken en ontwikkelen van meubels, producten en technieken. Zo heb ik ervaring met vloeren, maatmeubelen, keukens en antiekrestauratie. Hierdoor kan ik specifiek inspelen op de vraag van de klant.

HetHoutdeel.nl laat graag ook jouw dromen uitkomen. Wellicht mogen we binnenkort voor jou aan de slag?