Een tafel dient veel doelen in je huis. Daarom is het belangrijk om met zorg een mooi design met passend materiaal uit te zoeken. HetHoutdeel.nl denkt graag met je mee om tot een ontwerp van een handgemaakte tafel te komen.

Handgemaakte tafel

De meeste klanten die wij spreken zijn al langere tijd op zoek naar een tafel. Vaak zoeken ze iets speciaals en hebben een bepaalde stijl of uitstraling op het oog. Een handgemaakte tafel biedt veel mogelijkheden en een authentieke uitstraling voor elk interieur.

HetHoutdeel.nl bespreekt graag deze wensen en kijkt meteen mee met de maatvoering. HetHoutdeel.nl kijkt verder dan de standaard maten van tafels die in de reguliere winkels te vinden zijn. Heb jij wensen voor een bepaalde afmeting, een type houtsoort of een speciale kleur? Bij het HetHoutdeel.nl is alles mogelijk.

Eiken tafel
Eiken tafel

Meer weten?

Tafels hebben een vanaf prijs van €600. Ben je op zoek naar een bijzondere tafel, neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Eiken tafel van 3 meter
Eiken tafel van 3 meter

Unieke tafels

Ook voor speciale verzoeken voor handgemaakte tafels kan je terecht bij HetHoutdeel.nl. Zo hebben we ervaring met eettafels, uitschuiftafels, ronde tafels, salontafels… Ook werken we met bijzondere materialen zoals sloophout of oude treinwagondelen. Tevens zijn er ook mogelijkheden met bijvoorbeeld het gebruik van metalen onderstellen mogelijk. Zo kan een gewenste uitstraling worden behaald, die overeenkomt met je interieur.

Van ontwerp tot tafel

We denken graag met je mee over welk soort tafel en welke afmetingen het best passen binnen je (woon)kamer. Samen denken we na over de gewenste look. We tekenen deze tijdens de afspraak in 3D voor je uit, om samen tot het perfecte plaatje te komen. We gaan graag met je om de "tafel" zitten om jouw ideeën werkelijkheid maken.