Ben je al tijden op zoek naar een geschikt meubel, maar kan je hem maar niet vinden? Klopt de ene keer de maatvoering niet, en is de andere keer de kleur net niet goed?

Maatvoering

HetHoutdeel.nl is specialist op het gebied van op maat gemaakte meubels voor ieder interieur. Met jarenlange ervaring in de meubelmakerij en liefde voor hout is het bij iedere aanvraag een feestje om een gewenst meubelstuk op te leveren. Dit doen wij door met je te kijken naar de specifieke wensen voor het meubel. Wil je wellicht een specifieke kleur of een specifiek houtsoort? Geen enkel probleem. Of wil je een bepaald vorm in het hout? HetHoutdeel.nl is gespecialiseerd in meerdere technieken in de houtbewerking. Hierdoor is het mogelijk om meubels te laten maken die overeenkomen met andere meubels in je interieur, vloer of het kleurenpalet van je huis.

IMG_0009

Meer weten?

Ben je geïnteresseerd in meubelen op maat en heb je behoefte aan een uitgebreid advies? Maak dan een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

Bruidskast
Bruidskast

Alle soorten meubelen op maat

Voor HetHoutdeel.nl is geen enkele vraag te gek. We denken graag met je mee over waar je naar op zoek bent. Zo heeft HetHoutdeel.nl ervaring met het maken van een ombouw voor uw radiator, de klassieke bruidskast, specifieke inbouwkasten of het ontwerpen van een bijzettafel.. We maken meubel op maat in elk gewenste kleur en houtsoort. Jouw dromen willen we graag laten uitkomen.

Van 3D ontwerp naar meubel op maat

We denken graag met je mee over wat voor meubel je zoekt en welke afmetingen het best passen binnen je (woon)kamer. We tekenen de besproken wensen tijdens een afspraak in 3D voor je uit, om zo samen tot het perfecte plaatje te komen. We meten op waar het meubel moet komen en aan welke afmetingen het moet voldoen. HetHoutdeel.nl gaat vrijblijvend met je om de "tafel" zitten om jouw ideeën werkelijkheid maken.