Bij de binnenkomst van een woning vormt een trap een eerste indruk van de rest van het huis. Je kan zelfs zeggen dat de trap het centrum vormt van je woning. Vaak ziet men er tegenop om een trap te renoveren. Want wat zal er onder het oude traptapijt vandaan komen?

Traprenovatie voor iedereen

HetHoutdeel.nl biedt talloze oplossingen voor het renoveren van je trap. We werken met uiteenlopende materialen en kleuren. Door de verschillende manieren van het opbouwen van de trap, kan de uitstraling uw hele huis samentrekken. Een voorbeeld hiervan is om de kleuren/houtsoort van de vloer terug te laten komen in de trap. Of juist te spelen met een kleurelement die je gebruikt in andere kamers of in de gang. Zo kan een mooi gerenoveerde trap in elk interieur een uitstraling versterken. Het is zelfs mogelijk om de vloer te laten overlopen in de trap met hetzelfde materiaal. Dit is bijvoorbeeld mogelijk met de vloeren uit de Vloercollectie Boten.

Traprenovatie
Traprenovatie

Meer weten?

Traprenovaties hebben een vanaf prijs van € 99 per trede. Graag komen we bij jou op de oude trap zitten om de eindeloze mogelijkheden te bespreken. Neem vrijblijvend contact op!

De traprenovatie van je dromen

Bij HetHoutdeel.nl werken wij met wijd uiteenlopende materialen die de beste kwaliteit en uitstraling bieden. Op deze manier voorzien wij in kwalitatief esthetische oplossingen. Kies er bijvoorbeeld voor om de trap te laten overzetten met PVC. Of kies juist voor laminaat of hout. De trapbomen (zijkant van de trap) bekleden wij ook. Voor je het weet heb je eyecatcher in huis. Ook denkt HetHoutdeel.nl met je mee over details die je traprenovatie compleet maken.

Trapleuning

Vaak wordt de trapleuning en de houten decoratie naast de trap vergeten mee te nemen in de traprenovatie, terwijl deze details wel het hele design samentrekken. Bij een bezoek aan uw huis kijken we graag mee met ook deze specifieke details, die dat beetje extra kunnen geven.

Verlichting

Ook kan HetHoutdeel.nl spelen met verlichting in het trappenhuis. Denk bijvoorbeeld aan led-lampjes onder elke trede. Dit creëert een industriële uitstraling die wellicht het hele huis samentrekt.